Yalanın sebebi yürekleri burktu

Tutuklu 5 çocuk hap içerek intihar girişiminde bulunduklarını söylediler. Hastanede yalan söyledikleri ortaya çıkan çocukların ifadesi yürek burktu: 'İnsan görürüz diye öyle söyledik' Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan biri cinayetten dördü

Yalanın sebebi yürekleri burktu

Tutuklu 5 çocuk hap içerek intihar girişiminde bulunduklarını söylediler. Hastanede yalan söyledikleri ortaya çıkan çocukların ifadesi yürek burktu: 'İnsan görürüz diye öyle söyledik'

 Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan biri cinayetten dördü ise hırsızlıktan tutuklu 5 çocuğun oynadığı intihar oyunu yürek parçaladı:

 - Tutuklu Y.G.(13), B.T.(14), N.Z (16) ve E.T.(17) ve B. T. hap içerek intihar girişiminde bulundukları iddiasıyla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

 - Yaklaşık 7 saat hastanede kalan tutuklu çocuklar daha sonra tekrar cezaevine götürüldüler. Ancak yapılan testlerde çocukların herhangi bir ilaç kullanmadıkları ortaya çıktı.

 - Başlatılan incelemede çocukların yalan söylediği tespit edildi.  Cezaevinden yapılan açıklamaysa küçüklerin yaşadıkları dramı ortaya koydu:

'Bize verdikleri ifadelerinde, 'Koğuşta canımız sıkılıyordu. Dışarıdaki insanları, jandarmaları görmek için böyle bir yalan uydurduk' dediler. Olay bundan ibaret. İntihar olayı tamamen asılsız.

 - Çocuk tutukluların intihar girişiminin ardından savcılık çocuk tutuklularla ilgili inceleme başlattı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem