Yakut, "Hain saldırının failleri aranıyor"

Kayseri Tarım Fuarı’nın açılışında konuşan TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Niğde’de düzenlenen saldırı ile ilgili konuştu.Yakut, şunları söyledi:"Biraz önce buraya gelirken son anda öğrendik. Askerlerimize Allah’tan rahmet

Yakut, "Hain saldırının failleri aranıyor"

Kayseri Tarım Fuarı’nın açılışında konuşan TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Niğde’de düzenlenen saldırı ile ilgili konuştu.

Yakut, şunları söyledi:

"Biraz önce buraya gelirken son anda öğrendik. Askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Olay bizim öğrendiğimiz kadarıyla tam netleşmedi. Son anda ayrılırken haber ajanslarından aldığımız bilgi var. Bir kamyonun öncelikle gasp edildiği ve onun araştırması sırasında bu olayın meydana geldiği söylendi. Ana kuzuları, ateş düştüğü yeri yakıyor. Şu anda arama çalışmaları devam ediyor. Peşlerindeler. İnşallah yakalanırlar, gerekli cezayı görürler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem