Yağmurlu hava kaza getirdi: 4 yaralı

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Kaza, İnegöl-Bozüyük karayolu üzeri Mezit-2 mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 JMF 39 plakalı otomobil ile Bozüyük'ten İnegöl'e seyir halinde olan Erkin Özkan (25), Mezit-2 mevkinde

Yağmurlu hava kaza getirdi: 4 yaralı

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, İnegöl-Bozüyük karayolu üzeri Mezit-2 mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 JMF 39 plakalı otomobil ile Bozüyük'ten İnegöl'e seyir halinde olan Erkin Özkan (25), Mezit-2 mevkinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil kayarak yolun sağındaki istinat duvarına çarparak durdu. Kazanın hemen ardından yine aynı yönde seyir halinde olan Şenol Topçu (29) yönetimindeki 26 RD 049 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Takla atan otomobil, birkaç dakika önce kaza yapan aracın üzerine ters bir şekilde düştü. Kaza sonucunda 16 JMF 39 plakalı otomobilin sürücüsü Erkin Ö., ters dönen 26 RD 049 plakalı özel otomobilin sürücüsü Şenol T. ile araçta bulunan Merve S. (20) ile Ebru T. (26) yaralandı. Yaralılar, kendi imkanları ile araçtan çıkarken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Bazı sürücülerin ise araçlarından inerek kaza yapan otomobillerin fotoğraflarını çektikleri görüldü.

Yağmurlu hava kaza getirdi: 4 yaralı

Yağmurlu hava kaza getirdi: 4 yaralı

Yağmurlu hava kaza getirdi: 4 yaralı

Yağmurlu hava kaza getirdi: 4 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem