Yağmurdan kaçtı tecavüze uğradı!

ERZURUM’da yeni tanıştığı arkadaşıyla gezerken yağmurdan korunmak için bir binaya sığınan kadın, 3 ay sonra polise gidip, tecavüze uğradığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Polis, kadının ifadesi doğrultusunda ’Murat’ adındaki şüpheliyi aramaya başladı. 3

Yağmurdan kaçtı tecavüze uğradı!

ERZURUM’da yeni tanıştığı arkadaşıyla gezerken yağmurdan korunmak için bir binaya sığınan kadın, 3 ay sonra polise gidip, tecavüze uğradığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Polis, kadının ifadesi doğrultusunda ’Murat’ adındaki şüpheliyi aramaya başladı.

 

3 ay önce kent merkezinde caddede dolaşırken tanıştığı gençle arkadaşlık kuran H.Y., sohbet edip yürüdükleri sırada başlayan sağanak yağmura yakalandı. İkili, yağmurdan korunmak için bir binaya girdi. H.Y. , iddaya göre burada, yeni tanıştığı Murat adlı kişinin tecavüzüne uğradı.

 

Bu olaydan 3 ay sonra polise gidip şikayetçi olan H.Y., "Soyadını bilmediğim Murat’la 3 ay önce caddede dolaştığım sırada tanıştım. Dolaşırken yağmur yağmaya başladı. Yağmurdan korunmak için girdiğimiz bir binanın içinde Murat’ın tecavüzüne uğradım. Bir süre sonra yeniden rastlaştığımızda bana zorla alkol içirdi. Aziziye yolundaki çamlıkta ikinci kez tecavüz etti. Şikayetçiyim, bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu. Polis, şikayetle ilgili araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler