Yağışlı havalar geliyor!

Hafta ortasından itibaren yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek Hafta ortasından itibaren yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Hava sıcaklığı, Pazartesi günü batı bölgelerde 1 ila 3 derece, S

Yağışlı havalar geliyor!

Hafta ortasından itibaren yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek Hafta ortasından itibaren yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Hava sıcaklığı, Pazartesi günü batı bölgelerde 1 ila 3 derece, Salı günü doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan son değerlendirmelere göre, hafta ortasından itibaren Türkiye'nin batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Pazartesi günü yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Adana, Osmaniye, Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Sivas kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi tahmin ediliyor.

Salı günü kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Tunceli, Bingöl, Van, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Çarşamba günü ise tahminlere göre kuzeydoğu kesimleri ile güney ve batısı parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır ile sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Yalova, sİstanbul'un Avrupa yakası, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Antalya, Isparta ve Burdur çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerler az bulutlu geçecek. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Manisa, Muğla, Aydın ile Balıkesir'in Ege kıyılarında kuvvetli olacak.

Perşembe günü de kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor.

-SICAKLIKLAR AZALACAK-

Türkiye genelinde gece sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyretmeye devam ederken, gündüz sıcaklıkları Pazartesi günü batı bölgelerde 1 ila 3 derece, Salı günü de doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler