Yağ Fabrikası Patladı

Tekirdağ'da bir yağ fabrikasında meydana gelen patlamada, ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede öldü.

Yağ Fabrikası Patladı

Tekirdağ'da bir yağ fabrikasında meydana gelen patlamada, ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede öldü.

Patlamada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Tekirdağ Merkez ilçeye bağlı Nusratfakı köyündeki bir yağ fabrikasındaki patlamada ağır yaralanan Tuncay Gezici (37) adlı işçi, kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayda hafif yaralanan Murat Nazır (26) ve Hüsnü Öztürk'ün (34) tedavileri ise aynı hastanede sürüyor. Yağ kazanında meydana gelen patlamada işçilerden Hamdi Özel (37) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Patlama sonrası çıkan ve Tekirdağ itfaiye ekiplerince söndürülen yangın nedeniyle de fabrikada önemli oranda hasar meydana geldi. Yağ kazanındaki patlamaya muhtemelen basınç ve sıcaklığın neden olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler