WhatsApp'ta sildiğiniz mesajlar bakın nerede!

Peki WhatsAppın tüm özelliklerine hakim misiniz?

WhatsApp'ta sildiğiniz mesajlar bakın nerede!

Peki WhatsAppın tüm özelliklerine hakim misiniz? Yanlışlıkla sildiğiniz veya eski konuşmalarınızı tekrar istediğinizde bunu nasıl yapabileceğinizi biliyor musunuz?

WHATSAPPTA SİLİNEN MESAJLARI GERİ GETİRİN
Yanlışlıkla silinen WhatsApp mesajları için de benzer bir yol izleyebilirsiniz. Zira WhatsAppı silip yeniden yüklediğinizde uygulama size eski konuşmaları geri getirmeyi isteyip istemediğinizi soruyor.

BİRDEN FAZLA WHATSAPP HESABI KULLANIN

Eğer çift sim karta sahip bir cihaz kullanıyorsanız ve iki hattınız için de WhatsApp Messengerı kullanmak istiyorsanız, Google play üzerinde yer almakta olan SwitchMe uygulamasını kullanabilirsiniz.

SON GÖRÜLME TARİHİNİ KAPATABİLİRSİNİZ

Son Görülme Özelliğini kapatmak için Ayarlar / Hesap / Gizlilik sekmesine giriş yapın ve burada bulunan son görüntülenme seçeneğini kapatın

WHATSAPPTA NUMARA DEĞİŞTİRME

WhatsAppta bulunan numaranızı değiştirmek için Ayarlar / Hesap / Numarayı Değiştir sekmesine giriş sekmesine giriş yapmalısınız.

WHATSAPPI SÜREKLİ BEDAVA KULLANIN

Eğer WhatsAppı ücretsiz olarak kullanmaya devam etmek istiyorsanız, öncelikle tüm verilerinizi yedekleyin, hesabınızı silin ve daha sonra yeni bir kullanıcıymış gibi WhatsAppı yeniden telefonunuza yükleyin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem