Whatsapp İphone'ye uydu! Yeni özellik geldi

WhatsApp, iOS platformundaki uygulamasını güncelleyerek Apple'ın iPhone 6S ile birlikte tanıttığı 3D Touch desteğini ekledi. WHATSAPP'A 3D TOUCH ÖZELLİĞİ 3D Touch, yeni nesil MacBook'larda ve iPhone 6S'lerde bulunan bir özellik. Telefonu bastırma şiddetin

Whatsapp İphone'ye uydu! Yeni özellik geldi

WhatsApp, iOS platformundaki uygulamasını güncelleyerek Apple'ın iPhone 6S ile birlikte tanıttığı 3D Touch desteğini ekledi.

WHATSAPP'A 3D TOUCH ÖZELLİĞİ

3D Touch, yeni nesil MacBook'larda ve iPhone 6S'lerde bulunan bir özellik. Telefonu bastırma şiddetine duyarlı hale getiren 3D Touch ile artık Whatsapp üzerinde sohbetlerde aldığınız ve gönderdiğiniz fotoğrafları videoları ve linkleri hızlı şekilde paylaşabileceksiniz.

NEDİR 3D TOUCH?

Apple 3D Touch'ı "peek" ve "pop" olarak ikiye ayırıyor. Peek, dokunduğunuz öğeyle ilgili bir ön-izleme penceresi açarken Pop, bu içeriği gerçekten açmanıza olanak tanıyor. Amaç, arayüz içerisinde daha hızlı ve kolay dolaşmanız. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem