'Vücudumu sadece kocam görsün'

VICTORIA'S Secret'ın modellerinden Kylie Bisutti, kariyerine son verdiğini açıkladı. Today Show adlı televizyon programına konuk olan 23 yaşındaki Bisutti, "Ben dini inançları çok güçlü olan bir Hristiyanım. Dini inançlarıma göre yaşayabilmek için iç çama

'Vücudumu sadece kocam görsün'

VICTORIA'S Secret'ın modellerinden Kylie Bisutti, kariyerine son verdiğini açıkladı. Today Show adlı televizyon programına konuk olan 23 yaşındaki Bisutti, "Ben dini inançları çok güçlü olan bir Hristiyanım. Dini inançlarıma göre yaşayabilmek için iç çamaşırı modelliği yapmaktan vazgeçtim" diye konuştu.

2009 yılında tam 10 bin aday arasından seçilerek Victoria's Secret'ın modellerinden biri olan Bisutti, sözlerini "Victoria's Secret defilelerine çıkmak benim hayalimdi. Başlangıçta her şey çok eğlenceliydi ama sonradan sürekli yarı çıplak bir şekilde podyumda boy göstermek beni rahatsız etmeye başladı. Kendimi seks satan biri, bir seks işçisi gibi hissetmeye başladım. Beni örnek alan pek çok Hristiyan kızı var. Üzülerek onlara kötü örnek olduğumu fark ettim. Artık vücudumu kocam Mike'tan başka kimse görmesin istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem