Volkan Konak cephesi ne dedi?

Habertürk'ün Volkan Konak haberine yalanlama geldi.Habertürk'ün bugünkü "Ünlü şarkıcı Volkan Konak önceki akşam Arnavutköy’de dostlarıyla yemek yedi. Bir ara yemeği bırakıp dışarı çıkan Konak, çorap satan kızla çiçekçiye 100 TL bahşiş verdi.Gecenin sonund

Volkan Konak cephesi ne dedi?

Habertürk'ün Volkan Konak haberine yalanlama geldi.

Habertürk'ün bugünkü "Ünlü şarkıcı Volkan Konak önceki akşam Arnavutköy’de dostlarıyla yemek yedi. Bir ara yemeği bırakıp dışarı çıkan Konak, çorap satan kızla çiçekçiye 100 TL bahşiş verdi.

Gecenin sonunda gazetecilere, “Ben sanatçı değilim, müzisyenim, sorularınızı sanatçılara sorun” diyen ünlü şarkıcı, “Van’daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?” sorusuna, “Deprem beni ilgilendirmiyor” diyerek etraftakileri şoke etti!" haberine Volkan Konak'ın menajerinden yalanlama geldi.

İŞTE VOLKAN KONAK CEPHESİ

"Eğer öyle bir şey olsaydı 2 Kasım'da Şişli Belediyesi'nin organize ettiği ve aralarında Yavuz Bingöl , Zülfü Livaneli gibi türkücülerin de bulunduğu Van için yardım konserinde yer almazdı. Bu haberlerin tümü yalan..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler