Volkan Canlioğlu'na CHP'den sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Eski Milletvekili Volkan Canalioğlu, geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye vermiş olduğu demeçte, “Ben morgda halkımın cenazesini yıkarken onlar uyuyordu ve hala daha uyumaya devam ediyorlar” ifadesini kullanmıştı. C

Volkan Canlioğlu'na CHP'den sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Eski Milletvekili Volkan Canalioğlu, geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye vermiş olduğu demeçte, “Ben morgda halkımın cenazesini yıkarken onlar uyuyordu ve hala daha uyumaya devam ediyorlar” ifadesini kullanmıştı.

Canalioğlu’nun bu açıklaması yeni eski bütün CHP'lilerin tepkisine neden oldu.

Eski İl Başkanı Necip Yıldız, “Parti Meclis üyesi kimliği olan bir kişinin bu denli bir açıklama yapması üzüntü vericidir. Volkan Bey’in şimdi konuşmalarına daha önce cevap vermemek için kendimizi tuttuk. Nedeni partimiz zarar görmemesi içindi. Canalioğlu, 2004’de kadar CHP’ye oy vermemiş bir adamdır. Trabzon Milli Eğitim Müdür yardımcısı iken sol görüşlü öğretmenlere yaptığı tavırlardan birliyoruz” dedi.

Yıldız, “Trabzon’da CHP büyüdü ekmeğini de o yedi. Canalioğlu, Necip Yıldız sayesinde Belediye Başkanı oldu. 26 Aralık’ta yapılan il kongresinde neredeydi? Bu CHP’nin parti meclis üyesi değil midir? Onu Partiden biri mi kovdu? Necip Yıldız 1973’te partiye üye oldu. Sokaklarda hala partiye oy istiyoruz. Bir beklentim yok. Volkan Bey nerede? Şimdi kendisine soruyorum. 2009 yılı yerel seçimlerinde Trabzon’da CHP’nin oyu 47 bin 500'dü. CHP’nin Trabzon’da aldığı oy merkez ilçede 40 bine düştü. Hani, nerede Volkan Beyin oyları?” şeklinde serzenişte bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler