Volkan Bozkır: Henüz teklif olmadığı gibi istişareler devam ediyor

 AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, isminin TBMM Başkanı adaylığı için geçmesi ile ilgili "Henüz teklif olmadığı gibi istişareler devam ediyor. Görevler talip olunarak alınmaz. Görevler tevdi edilir. Bu sürecin tamamlanmasını beklememiz

Volkan Bozkır: Henüz teklif olmadığı gibi istişareler devam ediyor
 AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, isminin TBMM Başkanı adaylığı için geçmesi ile ilgili "Henüz teklif olmadığı gibi istişareler devam ediyor. Görevler talip olunarak alınmaz. Görevler tevdi edilir. Bu sürecin tamamlanmasını beklememiz lazım" dedi.
 
 
Volkan Bozkır, "AK Parti henüz değerlendirmelerini yapıyor. Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız hem milletvekilleriyle hem parti kurullarıyla, Meclis Başkanlığı konusundaki istişarelerini tamamladıktan sonra bir açıklama yapacaktır. Cumartesi akşamına kadar süre var. Bunu beklememizde yarar var. Henüz teklif daha olmadığı gibi istişareler devam ediyor. Görevler talip olunarak alınmaz. Görevler tevdi edilir. Bu sürecin tamamlanmasını beklememiz lazım" dedi. 
 
 
Volkan Bozkır, "Üç dönem kuralı, partimizin kurulduğu andan itibaren gündemde olan kuraldır. Bu seçimler itibarıyla da uygulanmıştır. Bundan sonraki seçimlerde nasıl bir şekilde uygulanacağı konusunda günün şartlarında karar verilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem