Vekilin oğluna kesilen ceza 21.5 yıl

Hatay’da haziranda milletvekili oğlunun polisleri sıraya dizdirdiği teşhis skandalıyla ilgili adli soruşturmada 3 polisle birlikte vekil oğlu ve arkadaşına toplam 21.5 yıla kadar hapis istendiHatay’da, Ak Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İ

Vekilin oğluna kesilen ceza 21.5 yıl

Hatay’da haziranda milletvekili oğlunun polisleri sıraya dizdirdiği teşhis skandalıyla ilgili adli soruşturmada 3 polisle birlikte vekil oğlu ve arkadaşına toplam 21.5 yıla kadar hapis istendi

Hatay’da, Ak Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ile Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Ömer Uzun’un, polislerle yaşadığı tartışma çerçevesinde kamuoyuna yansıyan “teşhis skandalına” ilişkin ilk soruşturma tamamlandı.
 
Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan adli soruşturma çerçevesinde, polisler Murat Emer ve Alper Atilla hakkında hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede, olaya adı karışan Türkoğlu’nun polis memuru Alper Atilla‘ya yönelik, “Gözlerime iyi bak, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Beni iyi tanı, seni sürdüreceğim” ifadesi de yer aldı.
 
Teşhis olayına yol açan kavgayla ilgili soruşturmayı yapan Dörtyol Başsavcılığı’nın adli soruşturmayı tamamladığı öğrenildi. 
 
Savcı Ömer Cura’nın ceza davası açılması amacıyla hazırladığı ve son değerlendirme için mahkemeye gönderilen iddianamede, olaya karışan komiser yardımcısı Murat Emer hakkında, Türkoğlu’na hakaretten 3 aydan 2 yıla, kasten yaralama suçundan ise 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler