Ve Trabzon Valisi konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası çıkan olaylar hakkında Trabzon Valisi Abdi Celil Öz, açıklamalarda bulundu.Bir tv kanalına konuşan Abdİl Celil Öz; "Her yerde oldugu gibi biz de bu maç için

Ve Trabzon Valisi konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası çıkan olaylar hakkında Trabzon Valisi Abdi Celil Öz, açıklamalarda bulundu.

Bir tv kanalına konuşan Abdİl Celil Öz; "Her yerde oldugu gibi biz de bu maç için gerekli önlemleri aldık. Burada 1 hafta öncesinden önlemler aldığımız haberleri gerçek dışıdır. Ancak, buradaki atmosferi tahmin ettik ve ona gore müdahale ettik. Keskin nişancıları çatılara yerleştirdiğimiz haberleri de gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Abdülcelil Öz; "Fenerbahçe ile olan gerginlikten dolayı ferdi bazı olayların olacağını tahmin ediyorduk, belli aşamaya kadar da herhangi bir sorun yaşanmadı. Biz Valilik olarak gerekli önlemleri aldik, Trabzon'daki olumlu havanın devam etmesi için elimizden geleni yaptık. Sağduyulu insanların devreye girmesiyle olaylar yatıştırıldı. Belli tepki grupları vardı ve bunların da duyumlari aldık, gerekli önlemleri de aldik. Zaten olaylar da sahaya atılan yabancı maddelerden kaynaklandı. Yaşanan olaylarda Valiliğin herhangi bir zaafı kesinlikle yoktur. Organize bir yapı yoktu, yanlış ifadeler kullanmamak gerekir" diyerek açıklamasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler