Ve Star TV satıldı

Cem Uzan'ın mal varlığına TMSF tarafından el konulmasından sonra TMSF'ye geçen ve oradan Aydın Doğan'ın sahip olduğu tv kanalı Star TV, NTV, NTVSpor, Cnbc-e, e2, Kral TV gibi kanalları elinde bulunduran Doğuş Grubu'na satıldı.AÇIKLAMA PAZARTESİ GÜNÜ Grup

Ve Star TV satıldı

Cem Uzan'ın mal varlığına TMSF tarafından el konulmasından sonra TMSF'ye geçen ve oradan Aydın Doğan'ın sahip olduğu tv kanalı Star TV, NTV, NTVSpor, Cnbc-e, e2, Kral TV gibi kanalları elinde bulunduran Doğuş Grubu'na satıldı.

AÇIKLAMA PAZARTESİ GÜNÜ
Grup ile Star TV’nin sahibi olan Doğan Yayın Holding arasında bir süredir gizli olarak yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlandı. Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk ile Doğan Grubu’nun patronu Aydın Doğan’ın yaptıkları pazarlıkda Cuma günü son noktaya gelindi.

Taraflar yaptıkları görüşmeler ve kanalın mali durumu konusunda yapılan incelemeler sonucunda Star TV’nin Doğuş Yayın Holding’e satılması konusunda anlaşmaya vardı. Satışa dair açıklamanın Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem