Ve Neymar sonunda imza attı!

Brezilya'nın Santos takımında forma giyen ve özellikle adı sık sık Real Madrid ile anılan Neymar'ın kulübü ile olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattığı açıklandı.Brezilya'nın Santos takımında forma giyen ve dünya devlerini peşinden koşturan Neymar'ın

Ve Neymar sonunda imza attı!

Brezilya'nın Santos takımında forma giyen ve özellikle adı sık sık Real Madrid ile anılan Neymar'ın kulübü ile olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattığı açıklandı.

Brezilya'nın Santos takımında forma giyen ve dünya devlerini peşinden koşturan Neymar'ın geleceği sonunda belli oldu.

Brezilya medyasında yer alan haberlere göre, Santos kulübü başkanı yaptığı açıklamada Neymar ile 2014 yılına kadar sözleşme uzattıklarını açıkladı. Banco de Brazil sponsorluğunda aylık 1 milyon dolara yeni bir sözleşme imzalayan Neymar için İspanyol devi Real Madrid ile imzaladıkları ön protokolü de iptal ettikleri belirtildi.

Geçtiğimiz transfer döneminde Chelsea'nin ısrarla istediği ardından Barcelona ve Real Madrid'in kıyasıya bir rekabete girdiği hatta Madrid ekibinin, oyuncu ile ön protokol imzaladığı haberleri ortaya atılmıştı. Neymar bu sözleşme ile 2014 Dünya Kupası'na kadar ülkesinde kalmaya devam edecek.

Santos'un Neymar ile sözleşme yenilemesinin bir başka öneminin de 2012 yılında 100. yılını kutlayacak olan kulübün en önemli silahlarından birisini kaybetmemek olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem