Vatandaştan protestoya devam!

Hakkari'deki 24 askerin şehit olduğu hain saldırıyı, bir grup vatandaş Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkezi önünde protesto etti. BDP Genel Merkezi'ne Türk bayrağı asmak isteyen grup, çevik kuvvet tarafından durdurulurken, PKK terör örgütü aleyh

Vatandaştan protestoya devam!

Hakkari'deki 24 askerin şehit olduğu hain saldırıyı, bir grup vatandaş Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkezi önünde protesto etti. BDP Genel Merkezi'ne Türk bayrağı asmak isteyen grup, çevik kuvvet tarafından durdurulurken, PKK terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Ankara'da bir grup vatandaş, Hakkari Çukurca'da 24 askerin şehit olduğu, 18 askerin de yaralandığı hain saldırıyı protesto etmek için BDP Genel Merkezine gitti. Genel merkeze Türk bayrağı asmak isteyen gruba, bina önünde güvenlik önlemi alan çevik kuvvet izin vermezken, aradan kaçan şahıs bayrak asmak isterken polis ekipleri tarafından yakalandı. Arkadaşlarının yakalandığını gören grup, bina önüne geçmek isteyince çevik kuvvetle aralarında kısa süreli arbede yaşandı. Grup tarafından BDP binasına taş atıldı.

Bayrak asmalarına izin verilmeyen grup, "Onurlu olalım tavrımızı koyalım, kılıçlar çekilsin, kelleler kesilsin" diye slogan attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler