Vatandaşların baskısı parti bayraklarını indirtti

Kocaeli'de düzenlenen Teröre Lanet Yürüyüşü'nde çıkan gerginlik, HDP binası önündeki parti bayraklarının indirilmesi ile sona erdi.Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen Teröre Lanet Yürüyüşü'nde HDP binası önünde asılı olan parti bayrakları nedeniyle çık

Vatandaşların baskısı parti bayraklarını indirtti

Kocaeli'de düzenlenen Teröre Lanet Yürüyüşü'nde çıkan gerginlik, HDP binası önündeki parti bayraklarının indirilmesi ile sona erdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen Teröre Lanet Yürüyüşü'nde HDP binası önünde asılı olan parti bayrakları nedeniyle çıkan gerginlik, bayrakların indirilmesi ile sona erdi. HDP binası önünde yaşanan gerginlikte vatandaşlar bayrakları indirebilmek için önce ağaca tırmandı, daha sonra ise parti binasının çatısına çıkarak uzun bir sopa yardımıyla bayrakları indirmeyi denedi. Bu çabaları sonuç vermeyen şahıslar daha sonra ellerindeki sopa ile HDP binasının camlarını kırdı. Parti binası önünde İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar daha sonra Sabri Yalım Parkı'na geçerek basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasının ardından grubun çoğunluğu dağılırken, küçük bir grup vatandaş tekrar HDP binası önüne geldi. Burada tekrar HDP bayraklarının indirilmesini talep eden vatandaşlar, Güvenlik Şube Müdürü Coşkun Opak'ın bayrakların indirileceğine dair söz vermesi üzerine HDP binasından uzaklaşarak bir süreliğine dağıldı. Vatandaşların dağılmasının ardından HDP binası önüne itfaiye ekipleri çağrılarak parti bayraklarının indirilmesi sağlandı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sırasında yeniden toplanan vatandaşlar da bayrakların indirilmesi üzerine çeşitli sloganlar atarak, kısa bir süre sonra dağıldı.

Vatandaşların baskısı parti bayraklarını indirtti

Vatandaşların baskısı parti bayraklarını indirtti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem