Van'da ölü sayısı 100'ü geçti!

Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremi ardından Erciş ilçesinde her enkazın altından cesetler çıkarılıyor. Ölü sayısı 100 geçti.Deprem ardından Türkiye'nin birçok ilinden Erciş'e gönderilen arama kurtarma ekipleri ve iş makineleri ile yapılan ara

Van'da ölü sayısı 100'ü geçti!

Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremi ardından Erciş ilçesinde her enkazın altından cesetler çıkarılıyor. Ölü sayısı 100 geçti.

Deprem ardından Türkiye'nin birçok ilinden Erciş'e gönderilen arama kurtarma ekipleri ve iş makineleri ile yapılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Erciş'te her enkazın altından ölü ve yaralı çıkıyor. Alınan son bilgilere göre ölü sayısı 100 geçti.

Diğer yandan, Erciş ilçesine gönderilen yaklaşık 100 ambulans ile çevre illere ölü ve yaralı taşınıyor.

Bugün meydana gelen 7.2 depremin en etkili olduğu Van'ın Erciş ilçesine Sağlık Bakanlığın talimatı ile gönderilen yaklaşık 100 adet ambulans ile durmadan ölü ve yaralı taşınıyor. Yaralılar çevre illerdeki özel, devlet ve üniversite hastanelerine taşınırken, Erciş Devlet Hastanesi kullanılmaz hale geldiği için sağlam kalan sağlık ocaklarına sevk ediliyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem