Van'da çadırda yangın!

VAN’ın Seyrantepe Mahallesi’nde bir çadırda çıkan yangında biri bebek 6 kişi yaralandı. Yaralılar, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Çadır yangını bugün öğlen saatlerinde Seyrantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Duru ailesini

Van'da çadırda yangın!

VAN’ın Seyrantepe Mahallesi’nde bir çadırda çıkan yangında biri bebek 6 kişi yaralandı. Yaralılar, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çadır yangını bugün öğlen saatlerinde Seyrantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Duru ailesinin kendi imkanları ile evlerini önüne kurdukları çadırda, belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler içerisinde kalan çadırda Şahin Duru, eşi Aslı, çocukları Umut, Gülcan, Sebahat ve henüz 3 aylık olduğu belirtilen Mehmet Duru hafif yaralandı.

Çadırda çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yaralılar da ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler