Van'a giden yardımlar yandı

Van’da yaşanan 7.2 ve 5.6’lık depremlerin ardından Türkiye’nin dört bir tarafından ve yurt dışından gönderilen yardım malzemelerinin bulunduğu depoda dün yangın çıktı.DEPOLARDA TUTULUYORDU Karayolları 11’inci Bölge Müdürlüğü’ne ait depoda tutulan yardım m

Van'a giden yardımlar yandı

Van’da yaşanan 7.2 ve 5.6’lık depremlerin ardından Türkiye’nin dört bir tarafından ve yurt dışından gönderilen yardım malzemelerinin bulunduğu depoda dün yangın çıktı.

DEPOLARDA TUTULUYORDU
Karayolları 11’inci Bölge Müdürlüğü’ne ait depoda tutulan yardım malzemelerinin içinde çoğunluğu halı olmak üzere, çadır, battaniye, yatak, yorgan ve giyim malzemelerinin bulunduğu belirtildi. 

Yangın nedeniyle Van merkez ve ilçelerde bulunan çok sayıda itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahalede yetersiz kalınca bölgede bulunan Askeri birliklerden, Türk Hava Kurumu ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne de yardım çağrısı yapıldı.

SAATLERLER SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Bölgeye ulaşan ekipler, saatler süren müdahalenin ardından alevleri kontrol altına alabildi. Bu arada yangının büyük olması nedeniyle de bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olay yerine kimseyi bölgeye yaklaştırmadı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler