Van'a giden yardımlar kül oldu

Depremin vurduğu Van'da depremzedelere dağıtılmak üzere getirilen yardım malzemelerinin bulunduğu Kara yolları deposunda büyük bir yangın çıktı. Yangın devam ediyor. Deponun depremden sonra Kızılay'a tahsis edildiği öğrenildi.Alınan bilgiye göre, İpekyolu

Van'a giden yardımlar kül oldu

Depremin vurduğu Van'da depremzedelere dağıtılmak üzere getirilen yardım malzemelerinin bulunduğu Kara yolları deposunda büyük bir yangın çıktı. Yangın devam ediyor. Deponun depremden sonra Kızılay'a tahsis edildiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, İpekyolu Caddesi'nde, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü bahçesinde yer alan, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gönderilen battaniye, halı ve giysilerin bulunduğu bildirilen depoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.

Yangına itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Van Emniyet Müdürlüğüne ait toplumsal olaylara müdahale araçlarıyla (TOMA) müdahale ediliyor.

Ekipler, alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Yetkililer, buradaki depoya 8 TIR dolusu malzeme konulduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem