Van'a 800 öğretmen atanacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Van’a 800 öğretmen atanacağını ve mağdur olan öğretmenler ile ailelerinin rehabilite edileceğini de vurguladı.1999’dan sonra yapılan binaların daha iyi durumda olduğunun gözlemlendiğini dile getiren Bakan Dinçer, şöyle kon

Van'a 800 öğretmen atanacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Van’a 800 öğretmen atanacağını ve mağdur olan öğretmenler ile ailelerinin rehabilite edileceğini de vurguladı.

1999’dan sonra yapılan binaların daha iyi durumda olduğunun gözlemlendiğini dile getiren Bakan Dinçer, şöyle konuştu: "Van'da 446 okulumuzun 429’unda eğitim-öğretim yapabilecek durumdayız. Riskli okullarda eğitim yapmamaya karar verdik."

Van'da eğitim-öğretimin 14 Kasım’da başlayacağını kaydeden Dinçer, "Prefabrik okullar 14 Kasım'a yetişecek. Bayramdan sonra Van’daki ilk derslere vaktiyle öğretmenlik yapmış ünlü isimler girebilir" diye konuştu. Nilgün Balkaç'ın kimler olabilir bu ünlüler sorusuna ise "Aklımda isim yok, ama kapımız herkese açık" yanıtını verdi.

Dinçer, 2012’de atanacak toplam öğretmen sayısı ile ilgili kesin bir rakam veremeyeceğini de dile getirdi. Milli Güvenlik derslerine giren ‘Asker öğretmen’lerle ilgili bir çalışma yapılmadığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem