Van kayıplarına ağlıyor

Van'da dün gerçekleşen 7.2'lik depremin ardından kurtarma çalışmaları sürerken gelen acı haberler ocaklara ateş düşürüyor.Depremde hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri gözyaşları arasında yakınları tarafından toprağa veriliyor.ASLI IRMAK/ ŞEMSETTİN

Van kayıplarına ağlıyor

Van'da dün gerçekleşen 7.2'lik depremin ardından kurtarma çalışmaları sürerken gelen acı haberler ocaklara ateş düşürüyor.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri gözyaşları arasında yakınları tarafından toprağa veriliyor.

ASLI IRMAK/ ŞEMSETTİN ERDEM

Yaşanan depremde enkaz altında kalan ve yakınları tarafından Erciş ilçe mezarlığına getirilen Aslı Irmak (15) ile Şemsettin Erdem'in (37) cenazeleri yakınlarının gözyaşları arasında defnedildi.

Irmak ve Erdem'in yakınları, acılarının büyük olduğunu belirterek, kendilerine destek olan yetkililere teşekkür ettiler.

MURAT ATEŞ

Van'da dün meydana gelen depremde hayatını kaybeden, Bitlis'in Ahlat ilçe nüfusuna kayıtlı Murat Ateş, Ahlat'ta toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Van'ın Erciş ilçesinde Tapu Sicil Müdürlüğü'nde görevli Murat Ateş, dün meydana gelen depremde Erciş'te bir kahvehanede göçük altında kalarak hayatını yitirdi.

Evli olan ve 2 çocuğu bulunan Ateş, bu sabah Ahlat Kalender Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından, Kalender Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede Ateş'in yakınlarının, büyük üzüntü yaşadığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler