Van durmadan sallanıyor

Van'da artçı sarsıntılar Vanlıları korkutuyor.Van'da bu sabah 08:50'de merkez üssü Yeşilköy olan Richter ölçeğine göre 2.5 büyüklüğündeki artçı sarsıntı korku ve paniğe neden oldu. Artçı sarsıntı sırasında stadyum yanında hastaneye çevrilen spor salonunda

Van durmadan sallanıyor

Van'da artçı sarsıntılar Vanlıları korkutuyor.

Van'da bu sabah 08:50'de merkez üssü Yeşilköy olan Richter ölçeğine göre 2.5 büyüklüğündeki artçı sarsıntı korku ve paniğe neden oldu. Artçı sarsıntı sırasında stadyum yanında hastaneye çevrilen spor salonunda sağlık hizmeti veren görevliler, dışarı kaçtı. Bir süre bekleyen sağlık görevlileri, bir süre sonra içeri girerek çalışmalarını sürdürdü. Deprem sırasında korkup kriz geçiren bir kadın ambulansla hastaneye götürüldü.

Vanyolu Caddesinde üzerine bahçe duvarı yıkılan 34 yaşındaki iki çocuk babası Cüneyt Yılmaz, hastanede yapılan müdahalenin ardından Van 100'ncü yıl Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

VAN'DA ARTÇI DEPREMLER DEVAM EDİYOR

Van'da Pazar günü meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Dün saat 17.55'de meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntının ardından bu sabah 11 artçı deprem meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler