Van 5 dakika aralıkla sallandı!

Van, bu gece 5 dakika arayla Richter ölçeğine göre 4.4 ve 4.5 büyüklüklerindeki iki artçı şok ile yeni sallandı. Artçı şoklar çadırkentlerde yaşayanları heyecanlandırdı.Van ve çevresi, 23 Ekim’de 7.2 ve 9 Kasım’da da 5.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardı

Van 5 dakika aralıkla sallandı!

Van, bu gece 5 dakika arayla Richter ölçeğine göre 4.4 ve 4.5 büyüklüklerindeki iki artçı şok ile yeni sallandı. Artçı şoklar çadırkentlerde yaşayanları heyecanlandırdı.

Van ve çevresi, 23 Ekim’de 7.2 ve 9 Kasım’da da 5.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından meydana gelen artçı şoklarla beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, merkez üssü Van Alaköy’de saat 22.55’te 4.4, ve 23.00’da 4.5 büyüklüklerinde iki artçı şok meydana geldi. Çadırkentlerde yaşayanlar sarsıntı ile yeni heyecanlandılar.
Uzmanlar, bu gibi artçı şokların önümüzdeki günlerde de meydana gelebileceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler