Valilikten Fotoğraflı Bayrak Yalanlaması

 HAKKARİ Valiliği bir köşe yazarınını 'Hakkari'de Valilik binası dışında hiçbir yerde Türk Bayrağı asılmadığı iddası üzerine yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada Hakkari'de tüm kurum ve kuruluşlarda Türk Bayrağı'nın asılı olduğu belirtildi. Hakkari V

Valilikten Fotoğraflı Bayrak Yalanlaması

 

HAKKARİ Valiliği bir köşe yazarınını 'Hakkari'de Valilik binası dışında hiçbir yerde Türk Bayrağı asılmadığı iddası üzerine yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada Hakkari'de tüm kurum ve kuruluşlarda Türk Bayrağı'nın asılı olduğu belirtildi.
 
Hakkari Valiliği, kentte valilik binası dışında bir yende Türk Bayrağı olmadığı iddiası üzerine basın açıklaması yaptı. Resmi kuruluşların önlerinde bulunan Türk Bayrağı ile çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan Valilik, başta valilik ve belediye binası olmak üzere tüm kurumlarda Türk Bayrağı'nın asılı olduğunu bildirdi. Açıklamada şöyle denildi:
 
"03.11.2012 tarihli bir gazetenin köşe yaısında "Hakkari'de valilik binası dışında hiçbir yerde Türk Bayrağı olmadığı, askeri birlikler, polis karakolları, resmi dairelerin Hakkari'de bayrak asmadığı iddası yer aldığı görülmüştür. İlimizde Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Hakkari Adliyesi başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarında Türk Bayrağı kanunu ve Türk Bayrağı tüzüğünde belirtilen hükümler doğrultusunda bayrak asılıdr. Yazıda iddia ve ifade edilenlerin hilaf-ı hakikat olup yanlış bilgiye dayanıldığı düşünülmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler