Valilikten ’’çatışma’’ açıklaması

Van Valiliği, bir polis memurunun şehit edildiği çatışma ile ilgili bir açıklama yayınladı.Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz İpekyolu ilçesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile takip ettikleri bölücü terör örgütü me

Valilikten ’’çatışma’’ açıklaması

Van Valiliği, bir polis memurunun şehit edildiği çatışma ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz İpekyolu ilçesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile takip ettikleri bölücü terör örgütü mensupları arasında 14.30 sıralarında teröristlerin polislere ateş açması sonucu çıkan çatışmada, örgütte yönetici düzeyinde olan 1 terörist silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirilirken, 1 terörist yaralı olarak yakalanmıştır. Çatışmada ağır yaralanarak olay yeri yakınındaki hastaneye kaldırılan Niğde / Bor nüfusuna kayıtlı polis memuru Yusuf Diri ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çatışma esnasında iki vatandaşımız da yaralanmış olup tedavileri devam etmektedir. Konuyla ilgili tahkikat sürdürülmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler