Vali saldırının detaylarını verdi

Ankara Valisi Alaattin Yüksel, düzenlediği basın toplantısında, dün gece Dikmen'deki Polisevi'ne düzenlenen roketatarlı saldırının detayları hakkında bilgi verdi.Vali Yüksel, teröristlerin üzerinden çok sayıda silah ile mühimmat ele geçirildiğini ve üzeri

Vali saldırının detaylarını verdi

Ankara Valisi Alaattin Yüksel, düzenlediği basın toplantısında, dün gece Dikmen'deki Polisevi'ne düzenlenen roketatarlı saldırının detayları hakkında bilgi verdi.

Vali Yüksel, teröristlerin üzerinden çok sayıda silah ile mühimmat ele geçirildiğini ve üzerinde sahte 2 adet kimlik çıktığınısöyledi.

ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLEN DHKP-C’Lİ KARATAŞ’IN YAKINLARI CENAZEYİ ALMAK İÇİN ANKARA’YA GİTTİ

ANKARA'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) ek binası ve Polisevi'ne roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada ölü ele geçirilen DHKP-C'li Muharrem Karataş'ın Çorum'daki yakınları, cenazesini almak için başkente hareket gitti.

EGM ek binası ve Polisevi'ne roketatarlı saldırıyı düzenleyen DHKP-C'li Muharrem Karataş'ın öldüğü haberi memleketi Çorum'daki yakınlarına bildirildi. Karataş'ın ölüm haberini alan Çorum'a bağlı Yoğun Pelit Köyü'nde çiftçi, 2 kız, 2 erkek çocuk babası A.K., bazı yakınları ile birlikte oğlunun cenazesini teslim almak üzere bu sabah Ankara'ya gitti. Cenazesinin getirilmesi halinde bu akşam, yetiştirilememesi halinde ise yarın sabah Çorum'da toprağa verileceği belirtildi.

ÜNİVERSİTE YILLARINDA ÖRGÜTE KATILDI

Çorum'da DHKP-C örgütÜ adına silahlı eylemlere katıldığı gerekçesiyle 2003 yılında gözaltına alınıp tutuklanan Muharrem Karataş'ın 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldığı, serbest bırakılmasından sonra Sivas'ta katıldığı eylemler nedeniyle tutuklandığı belirtildi. Bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanırken 4 yıl hapis cezası alınca Yunanistan'a kaçan Karataş'ın burada uzun bir süre eğitim alıp Türkiye'ye yeniden giriş yaptığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler