Vali Öz'den yeni yıl mesajı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz yeni yıl mesajı yayınladı.Vali Öz mesajında şu ifadelere yer verdi;"Trabzon olarak ticaret, kültür, turizm, eğitim ve sağlık kenti olma yolundaki çalışmalarla dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2014 yılında ilimizin tarih

Vali Öz'den yeni yıl mesajı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz yeni yıl mesajı yayınladı.

Vali Öz mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Trabzon olarak ticaret, kültür, turizm, eğitim ve sağlık kenti olma yolundaki çalışmalarla dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2014 yılında ilimizin tarihi, kültürel zenginliği ve emsalsiz doğa güzelliklerinin yanında diğer ekonomik ve kültürel değerlerini de kullanarak hayata geçirilen ve devam edilen projelerle Trabzon’un kalkınması için önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Yaşanan bütün bu gelişmeler şüphesiz kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve halkımızın işbirliği içerisinde çalışmalarının bir sonucudur.

Vatandaşlarımızın yeni bir yıla girme heyecanını yaşadığı yılbaşı gecesinde yeni yılın şehrimizde huzurlu ve güvenli bir şekilde karşılanması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

2015 yılının tarihimizden gelen birikimden aldığımız gücü, sürekli değişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirip, huzur ve güven ortamında halkımızın yaşam kalitesinin daha da artacağı, huzurlu bir yıl olacağına inanıyorum.

İstikrar içerisinde büyüyen ve gelişen bir Trabzon dileği ile yeni yılın vatandaşlarımıza barış, huzur ve refah getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem