Vali Öz "Trabzon en huzurlu kent"

Trabzon’un Arsin İlçesi’de hizmete giren yatırımların açılışına katılan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon’un en huzurlu kentlerinden biri olduğunu söyledi.   Vali Öz, il genelinde MOBESE sistemleri konusunda konuşarak diğer illerle Trabzon’u kıyaslad

Vali Öz "Trabzon en huzurlu kent"
Trabzon’un Arsin İlçesi’de hizmete giren yatırımların açılışına katılan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon’un en huzurlu kentlerinden biri olduğunu söyledi.
 
Vali Öz, il genelinde MOBESE sistemleri konusunda konuşarak diğer illerle Trabzon’u kıyasladı.
 
Öz şunları söyledi;
 
Bütün alanlarda önemli yatırımlarımız var. Arsin’de bir kısmını yapıyoruz. İki atölyesiyle beraber 4,7 milyon liraya maloldu. İmam Hatip Okulu 1 milyon 50 bin liraya maloldu.
Arıtma Tesisi ve MOBESE sistemi hizmete girdik. 
 
Araklı, Beşikdüzü ve Çaykara ile diğer ilçelerdede MOBESE çalışmalarımız sürüyor. Tamamlanacak. Daha huzurlu kent oluyoruz. Türkiye’de nüfusla orantılı baktığımız zaman Trabzon asayiş yönünden en huzurlu en sakin şehirlerimizden biridir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler