Vadi'de yine güncel olaylar işlendi

 Kurtlar Vadisi Pusu'da Hatay ve Uludere'de yaşanan olaylara gönderme vardı.Bu sezon ATV ekranlarında yayınlanan ve ratinglerde elde ettiği başarıyla adından söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu gündeme ilişkin konuları işlemeye devam ediyor."HATAY DA SİZİN İŞ

Vadi'de yine güncel olaylar işlendi

 

Kurtlar Vadisi Pusu'da Hatay ve Uludere'de yaşanan olaylara gönderme vardı.

Bu sezon ATV ekranlarında yayınlanan ve ratinglerde elde ettiği başarıyla adından söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu gündeme ilişkin konuları işlemeye devam ediyor.

"HATAY DA SİZİN İŞİNİZ ULUDERE DE"

Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne Polat Alemdar'ın gladyo üyesi olduğu iddia edilen genci sorguladığı sahne damga vurdu. Daha önce de güncel konulara ilişkin mesajların verildiği Vadi'de Şırnak Uludere'de meydana gelen ve 35 köylünün yaşamını yitirdiği Uludere olayına göndermede bulunuldu.

Polat Alemdar'ın ele geçirdiği gladyo üyesi gence, "Hatay da sizin işiniz, Uludere de sizin işiniz diyerek" ilginç bir göndermede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem