Uzman Çavuş'un en uzun nöbeti

Erciş’de çöken 6 katlı 24 daireli binada çalışan ekipler, Siirt’de görev yapan Uzman Çavuş Özgür Durmaz’ın eşi Hüsniye Durmaz ve 8 yaşındaki oğlu Celal Durmaz’ın cansız bedenlerine ulaştılar.Oğlu Celal’in plastik kılıcını elinden bırakmadan enkaz kaldırma

Uzman Çavuş'un en uzun nöbeti

Erciş’de çöken 6 katlı 24 daireli binada çalışan ekipler, Siirt’de görev yapan Uzman Çavuş Özgür Durmaz’ın eşi Hüsniye Durmaz ve 8 yaşındaki oğlu Celal Durmaz’ın cansız bedenlerine ulaştılar.

Oğlu Celal’in plastik kılıcını elinden bırakmadan enkaz kaldırma çalışmalarını izleyen Özgür Durmaz, 3 haftalık hamile eşi ve oğlunun cansız bedenleri çıkartılırken sinir krizi geçirdi.

Van’da meydana gelen depremin ardından enkaz alanlarındaki çalışmalar devam ediyor.

Enkaz altından canlı kurtarmak için yağan yağmura ve soğuk havaya rağmen kurtarma ekipleri, aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Kurtarma ekiplerinin yoğunlaştığı yerlerden birisi de kışla yolu caddesi üzerindeki Tedaş binası olarak bilinen 6 katlı 24 daireli binadaydı. Zonguldak Maden işçilerinden oluşan ekibin saat 09 :00 dan itibaren çalıştığı binada merakla beklenen anne ve oğlunun sıkışarak öldüğü ortaya çıktı.

UZMAN ÇAVUŞUN ACI NÖBETİ
Siirt’de görev yapan uzman çavuş Özgür Durmaz, 3 haftalık hamile eşi Hüsniye ve 8 yaşındaki oğlu Celal Durmaz’ın da çöken binada olduğu bilgisi üzerine olay yerine gelerek kurtarma çalışmalarını izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem