Uzman çavuşu kaçıran gözaltında

Şırnak'ta Uzman Çavuş Kemal Ekinci'yi kaçıran PKK'lılara yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle aralarında BDP'li meclis üyesinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.Şırnak'da 5 gün önce teröristler Çakırca Tugay Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Kema

Uzman çavuşu kaçıran gözaltında

Şırnak'ta Uzman Çavuş Kemal Ekinci'yi kaçıran PKK'lılara yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle aralarında BDP'li meclis üyesinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Şırnak'da 5 gün önce teröristler Çakırca Tugay Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Kemal Ekinci'yi kaçırdı. Şırnak polisi olayla ilgili yaptığı soruştarmada, PKK'lılara yardım ve yataklık yaptığını belirlediği şüphelilerin evlerine sabaha karşı operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin katıldığı ve Cumhuriyet ile Dicle Mahallesi'ndeki operasyonlarda BDP'li Belediye Meclis üyesi Halit Çakan ile Nezir Ayan, Salih Sunur, Yusuf Uğur ve Salih Ütsek, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphlilerle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem