Uzman çavuş yürekleri yaktı

 Şırnak’ta mayına basması sonucu ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Burak Ulukaya’nın tedavi gördüğü GATA’da beyin ölümü gerçekleştiMalatya’da esnaflık yapan ailenin 3 erkek çocuğundan birisi olan ve 6 ay önce Jandarma Uzman Çavuş olarak Şırnak’ta göreve

Uzman çavuş yürekleri yaktı

 

Şırnak’ta mayına basması sonucu ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Burak Ulukaya’nın tedavi gördüğü GATA’da beyin ölümü gerçekleşti

Malatya’da esnaflık yapan ailenin 3 erkek çocuğundan birisi olan ve 6 ay önce Jandarma Uzman Çavuş olarak Şırnak’ta göreve başlayan Burak Ulukaya’nın mayına basması sonucu ağır yaralandığı ve GATA’da tedavi altında iken beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Olayın duyulması üzerine Ulukaya ailesinin merkez Nuriye Mahallesi Abbasefendi Camii’nin yanındaki evlerinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı.Ulukaya’nın yakınlarından Mustafa Tatar, artık terör için bir sonuç alınmasını istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler