Uzman çavuş kendi düğününe yetişemedi!

Hakkari'de görev yapan Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, güvenlik nedeniyle, Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki kendi düğün törenine yetişemedi. Uzman Çavuş'un eşi gelin Fatma Karavelioğlu ise damatsız yaptığı düğünde "Vatan sağolsun" dedi.3 yıldır Uzman Çavu

Uzman çavuş kendi düğününe yetişemedi!

Hakkari'de görev yapan Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, güvenlik nedeniyle, Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki kendi düğün törenine yetişemedi. Uzman Çavuş'un eşi gelin Fatma Karavelioğlu ise damatsız yaptığı düğünde "Vatan sağolsun" dedi.

3 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan Ahmet Karavelioğlu, 1 yıl önce Kadirli ilçesinde görüşüp tanıştığı Fatma Karavelioğlu (21) ile nişanlandı. Düğün tarihi olarak 19 Eylül'ü belirleyen çift davetiyelerini bastırdı. Düğün günü geldiğinde ise son zamanlarda artan terör olaylarından dolayı yol güvenliği gerekçe gösterilerek Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu'na izin verilmedi. Kadirli ilçesindeki hem damadın hem de gelinin ailesi düğün tarihinden vazgeçmeyerek düğüne damatsız olarak başladılar. Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi'ndeki Uzman Çavuş'un ailesinin evine düğün evi kuruldu. Gelin ise damatsız şekilde gelinliğini giyerek süslenmiş düğün arabasına bindi. Gelin düğün boyunca damatsız oturdu, oyuna damatsız kalktı. Kendi düğününe yetişemeyen Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu'nun annesi Fatma Karavelioğlu, "Oğlum kendi düğününe katılamadı. Ne yapalım. Komutanları izin vermiş ama yol güvenliği nedeniyle düğüne yetişemedi. Biz de düğünü bu şekilde damatsız yapmak zorunda kaldık" dedi. Gelin Fatma Karavelioğlu ise sadece "Vatan sağolsun" dedi.

Uzman çavuş kendi düğününe yetişemedi!

Uzman çavuş kendi düğününe yetişemedi!

Uzman çavuş kendi düğününe yetişemedi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler