Uyuşturucu tacirlerine darbe

Siirt'te ele geçirilen piyasa değeri 1 milyon lira olduğu belirtilen 28 kilo 547 gram eroin maddesi basına teşhir edildi.Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik Baykan ilçesinde şüpheli bir araç üzerinde "ICE"

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Siirt'te ele geçirilen piyasa değeri 1 milyon lira olduğu belirtilen 28 kilo 547 gram eroin maddesi basına teşhir edildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik Baykan ilçesinde şüpheli bir araç üzerinde "ICE" isimli narkotik detektör köpeği ile yapılan aramada 28 kilo 547 gram eroin ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu madde Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan'ın katılımıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü binasında basına teşhir edildi. KOM Şubesi ekiplerinin önemli bir operasyona imza attığını belirten Emniyet Müdürü Özkan, bu kapsamda Baykan ilçesinde tamamen risk analizi üzerine, herhangi bir teknik ve takip işi olmadan durdurulan bir araçta yapılan uygulamada yüksek miktarda eroin maddesi ele geçirildiğini söyledi. Birkaç gün önce de 8 kilo afyon sakızı denen uyuşturucu maddesi ele geçirildiğini belirten Özkan, "Uyuşturucu köpeği yardımıyla bir araçta yapılan aramada zula denen yerde 28 kilo eroin maddesi ele geçirildi. Bu miktar kayda değer bir çalışmadır. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca, secim güvenliği nedeniyle çok yoğunlaştığımız bir ortam vardı, özellikle teröre yönelik çalışmalarımız hızını kesmeden devam edecektir" dedi.

Olayla ilgili gözaltına alınan V.E. ve Ç.K. isimli şüphelilerin emniyetteki ifadelerinin ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Uyuşturucu tacirlerine darbe

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem