Uyuşturucu satıcılarına polis baskını: 25 gözaltı

Şanlıurfa'da polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan uyuşturuc

Uyuşturucu satıcılarına polis baskını: 25 gözaltı

Şanlıurfa'da polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlarda toplam 25 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa il merkezinde 7 farklı adrese baskın düzenleyen polisler, uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen 17 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonun devamında ekipler eroin, esrar maddesi ve uyuşturucu hap satışı yaptıkları tespit edilen 6 şahsı daha gözaltına aldı. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde satışında kullanılan çok sayıda malzeme ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bir diğer operasyon ise Gaziantep otoban çıkışında yapıldı. Doğu illerinden Mersin'e gitmekte olan 16 KJA 96 plakalı bir aracı durduran ekipler, araçta arama yaptı. Yapılan aramada yaklaşık 17 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili Ferhat Ç. ve Kerim B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan 25 kişi sağlık kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem