Uyuşturucu operasyonunda 9 tutuklama

Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 480 paket eroin maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u tutuklandı.Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezinde uyuşturuc

Uyuşturucu operasyonunda 9 tutuklama

Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 480 paket eroin maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u tutuklandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptıkları tespit edilen 57 şahıs hakkında işlem başlattı. Yapılan çalışmada, satışa hazır vaziyette yaklaşık olarak 480 paketlik ve birer kullanımlık eroin maddesi ile uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi. 9 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonla 10 şüpheli yakalandı. Adli mercilerce sevk edilen şüphelilerden H.E., S.D., K.G., Z.A., M.D., F.İ., M.E., E.G. ve M.T. tutuklanarak Isparta Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. H.B. isimli şahıs ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem