Uyuşturucu operasyonuna 8 tutuklama

Elazığ'da polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 8'i tutuklanırken, 5'i de adli kontrol şartı ile serbest kaldı.Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) Narkotik

Uyuşturucu operasyonuna 8 tutuklama

Elazığ'da polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 8'i tutuklanırken, 5'i de adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma yapmıştı. Yapılan çalışmada narko timler tarafından çok sayıda adres belirlenmiş ve önceki gün sabah özel harekat polislerinin desteğiyle operasyon yapılmış, 16 şüpheli 10 kilogram esrar, uyuşturucu hap ve 2 adet ruhsatsız silahla birlikte yakalanmıştı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 16 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden G.K., F.D., A.K., E.M., M.T., E.A., İ.E., M.Y. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı. 5 şüpheli adli kontrol şartıyla, 3 şüpheli ise savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Uyuşturucu operasyonuna 8 tutuklama

Uyuşturucu operasyonuna 8 tutuklama

Uyuşturucu operasyonuna 8 tutuklama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler