Uyuşturucu için özel ev hazırlamış

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Yalnız Köyü Veng Mezrası'nda uyuşturucu üretimi yapıldığını belirterek, bu sabah saatlerinde operasyon düzenledi.R.A.'nin kişinin ev ve çevresinde yapılan operasyonda, uyuşturucu kaçakçısının tarlalar

Uyuşturucu için özel ev hazırlamış

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Yalnız Köyü Veng Mezrası'nda uyuşturucu üretimi yapıldığını belirterek, bu sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

R.A.'nin kişinin ev ve çevresinde yapılan operasyonda, uyuşturucu kaçakçısının tarlalarına ektiği Hint kenevirini sulamak için 200 metre uzunluğunda su borusu döşediği belirlendi. Su borularını takip eden jandarma ekipleri, tarlada kurumaya bırakılmış üstü brandalarla kapalı esrar buldu.

Operasyonu genişleten jandarma, arkotik dedektör kepek Bixi ile yaptığı aramada evin tavanı, odunluğuna gizlenmiş toplam 45 kilo esrar ele geçirildi. Evde uyuşturucuları tartmak için hassas terazi de bulundu. Uyuşturucu kaçakçısının evinin tavanında ise esrarları kurutmak için özel dizayn edilmiş ipler ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin tarladan topladıkları ve tavan arasına gizlenen esrarlara el koyarken, R.A., gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler