Uyuşturucu iç çamaşırından çıktı!

Hollanda’dan temin ettiği kokaini piyasaya sürmek üzere sutyeninin içerisinde İzmir’e kadar getiren Hollandalı G.H.S, Türk nişanlısı M.K. ile suç ortakları Ö.S. polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. İzmir Emniyeti Narkotik Büro Amirliği ekipleri, üç

Uyuşturucu iç çamaşırından çıktı!

Hollanda’dan temin ettiği kokaini piyasaya sürmek üzere sutyeninin içerisinde İzmir’e kadar getiren Hollandalı G.H.S, Türk nişanlısı M.K. ile suç ortakları Ö.S. polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

 

İzmir Emniyeti Narkotik Büro Amirliği ekipleri, üç aylık teknik takip sonunda 45 gram saf kokainin, Hollanda’dan kurye vasıtasıyla İstanbul’a oradan da İzmir'e getirilip piyasaya sürüleceği bilgisini edindi.

 

Harekete geçen ekipler, kokaini Hollanda'da kavgaya karıştığı gerekçesiyle sınırdışı edilen K1 dövüşçüsü M.K. ile Hollandalı nişanlısı G.H.S’nin kente getireceğini tespit etti. Ekipler şehirlerarası bir otobüsle İstanbul’dan kente gelen M.K. ve G.H.S. ve onları karşılamaya gelip kokaini kentte piyasaya süreceği belirlenen Ö.S’yi (50) yakaladı.

 

Zanlılardan G.H.S’nin, üzerinde yapılan aramada, sutyeninin içine sakladığı 45 gram saf kokain ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler