Uyuşturucu alırken görüntülendi!

Uyuşturucu soruşturması kapsamında Emniyet müdürü Güven K'nın meslektaşları tarafından gözaltına alınması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Güven K.'nın kendisini gözaltına alan meslektaşlarına direndiği görülüyor İstanbul'da sokak satıcılarına

Uyuşturucu alırken görüntülendi!

Uyuşturucu soruşturması kapsamında Emniyet müdürü Güven K'nın meslektaşları tarafından gözaltına alınması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Güven K.'nın kendisini gözaltına alan meslektaşlarına direndiği görülüyor

 

İstanbul'da sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında Köprü Koruma Şube Müdür Yardımcısı Güven K. ile torbacı oldukları ifade edilen Cengiz Ç. ve Nevzat Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyet müdürü Güven K'nın meslektaşları tarafından gözaltına alınması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 

Köprü Koruma Şube Müdür Yardımcısı Güven K.'nin uyuşturucuyu aldıktan sonra narkotik polisleri tarafından yakalanarak gözaltına alınması bir alışveriş merkezinin otoparkındaki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bu sırada emniyet müdürü olduğunu ifade eden Güven K. narkotikçi meslektaşlarını ikna edemeyince gözaltına alınıyor.

 

MESLEKTAŞLARINA DİRENDİ

Müdür yardımcısı ile narkotik polisleri arasındaki tartışma bir süre sonra giderek büyüyor. Güven K'nin polislere direndiği görünüyor.

 

Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte Güven K. Polis otosuna bindiriliyor. Güven K. emniyette alınan ifadesinin ardından sağlık kontrolüne çıkarıldı ve savcılık talimatıyla dün serbest bırakıldı. Emniyette sorguları tamamlanan diğer 2 şüpheli ise bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem