Uyanıklığa bak!

Ümraniye'de biri Mali diğeri Fransız asıllı iki kişi, kendilerini Fildişi Sahilleri'nin eski Cumhurbaşkanı'nın akrabası olarak tanıtıp gerçek banknot boyutunda kesilmiş ve üzerine euro resmi işlenen siyah kağıtlarla dolandırıcılık yapmaya çalışırken suçüs

Uyanıklığa bak!

Ümraniye'de biri Mali diğeri Fransız asıllı iki kişi, kendilerini Fildişi Sahilleri'nin eski Cumhurbaşkanı'nın akrabası olarak tanıtıp gerçek banknot boyutunda kesilmiş ve üzerine euro resmi işlenen siyah kağıtlarla dolandırıcılık yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

EVDEKİ BİLGİSAYARDAN ÇIKTI
 
Gözaltına alınan şüphelilerin bilgisayarındaki dolar dolu bir odanın fotoğrafının olması dikkat çekti. Bir yapı markete gelen Mali uyruklu Diarra Amadou ve Fransa Uyruklu Eric Arsne kendilerini Fildişi Sahilleri'nin eski Cumhurbaşkanı'nın akrabası olarak tanıtıp çok miktarda duvar kağıdı alacaklarını söyledi.
 
ÖNCE YAKINLIK KURUYORLAR
 
Bunun üzerine 2 gün arayla yapı markete gelen şüpheliler, marketin sahibi ile yakınlık kurdu. Sonra ellerinde bulunan euro boyutundaki siyah kağıtları, özel bir kimyasal kullanarak gerçek paraya çevirdiklerini söylediler. 
 
POLİS SUÇÜSTÜ YAKALADI
 
Dolandırıcılıktan şüphelenen kişi durumu polise haber verdi. Yapı markete gelen şüpheliler, 2 siyah kağıdı 50 euroya çevirirken, polis tarafından suçüstü yakalandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem