Usta oyuncu ameliyat oldu

Son olarak ekranların en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi’ndeki oyunculuğuyla beğeni toplayan usta oyuncu Kuzey Vargın, Medical Park Fatih Hastanesi’nde fıtık ve safra kesesi ameliyatı oldu.Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Aksaçlı karakteriyle beğeni t

Usta oyuncu ameliyat oldu

Son olarak ekranların en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi’ndeki oyunculuğuyla beğeni toplayan usta oyuncu Kuzey Vargın, Medical Park Fatih Hastanesi’nde fıtık ve safra kesesi ameliyatı oldu.

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Aksaçlı karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Kuzey Vargın, safra kesesi ve fıtık ameliyatı oldu. Ünlü oyuncunun doktoru Medical Park Fatih Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Adem Dervişoğlu, “Vargın, önceki günü karın ağrısı ve şişlik şikayetiyle hastanemize geldi. Yapılan incelemede safra kesesinde taş ve kasıkta fıtık tespit edildi. Yapılan anestezi muayenesinin ardından laparoskopik yöntemle safra kesesi ve fıtık ameliyatları yapıldı. Hastanın durumu şu an çok iyi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem