Urfa'da helikopter düştü!

 Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi sınırları içinde Suriye'ye ait bir askeri helikopter düştü. Saat 11:30 civarında gelen ihbar üzerine olay yerine giden polis ve jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. VALİ DOĞRULADI Şanlıurfa Valisi Celalettin Gü

Urfa'da helikopter düştü!

 

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi sınırları içinde Suriye'ye ait bir askeri helikopter düştü. Saat 11:30 civarında gelen ihbar üzerine olay yerine giden polis ve jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

 

VALİ DOĞRULADI

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kendilerine böyle bir bilginin geldiğini doğruladı. Güvenç, güvenlik güçlerinin ilçe genelinde ve Suriye sınırı hattında araştırma yaptığını araştırma sonunda konunun netleşeceğini söyledi.

 

SURİYELİ PİLOT TÜRKİYE'YE KAÇTI

Dün de sivillere ateş açmayı reddeden bir Suriyeli pilotun Türkiye'ye kaçtığı iddia edilmişti. El Arabiya televizyonunun iddiası henüz resmi olarak doğrulanmadı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem