Ünlü türkücü tanınmaz halde!

 Dün gece Tv 8'de Yavuz Bingöl ile Serkan Çağrı'nın hazırlayıp sunduğu müzik eğlence programına konuk olarak katılan türkücü Gülay izleyenleri şok etti.Bir dönem aldığı aşırı kilolarla şaşırtan Gülay, bu kez verdiği 40 kilo nedeniyle tanınmakta zorlandı.Y

Ünlü türkücü tanınmaz halde!

 Dün gece Tv 8'de Yavuz Bingöl ile Serkan Çağrı'nın hazırlayıp sunduğu müzik eğlence programına konuk olarak katılan türkücü Gülay izleyenleri şok etti.

Bir dönem aldığı aşırı kilolarla şaşırtan Gülay, bu kez verdiği 40 kilo nedeniyle tanınmakta zorlandı.

Yavuz Bingöl'ün "Ne yaptın da böyle zayıfladın" sorusuna ünlü şarkıcı "Hayat işte, kilo alırsın... kilo verirsin..." diyerek yanıt verdi.
ter.jpg
Gülay’ın kız kardeşi Nilüfer Sezer, ünlü şarkıcının neden bu kadar kilo verdiğini anlattı: “Gastrik bypass ameliyatı oldu. Bu ameliyat şeker hastalarına uygulanan bir ameliyat. Doktorları böyle olmasını uygun buldu çünkü midesinde ülser vardı. Kendisi de şeker hastalığından müzdaripti ve daha önce yaşadığı böbrek rahatsızlığı nedeniyle bir böbreği alınmıştı. 90 kiloya ulaşmıştı ve artık ilaç kullanmaması gerektiği için doktorların kararı ameliyat oldu. Kendi tam 40 kilo verdi”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler