Ünlü sunucu gençlere iletişimi anlattı

Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir, Bursa'nın İnegöl ilçesinde "iletişim" semineri verdi. İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen beden dili, diksiyon ve etkili iletişim semineri Mobilya Müzesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. ATV Ana Haber Bülteni sunu

Ünlü sunucu gençlere iletişimi anlattı

Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir, Bursa'nın İnegöl ilçesinde "iletişim" semineri verdi.

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen beden dili, diksiyon ve etkili iletişim semineri Mobilya Müzesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. ATV Ana Haber Bülteni sunucusu Cem Öğretir, katılımcılara iletişimde konuşmanın ve beden dilinin önemini anlattı. Ünlü spiker, "Düzgün konuşarak kendinizi daha iyi ifade edebilir, kişileri ikna etme kabiliyeti kazanabilirsiniz. Karşınızdakinin vücut hareketlerine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün. Duygu ve düşüncüleri çözümlemek, insanları doğru tanımak, tuzağa düşmemek, yalanı ortaya çıkarmak için beden dilini bilmeniz yeterlidir" dedi.

Çoğunluğu gençlerden oluşan salonda, iş görüşmelerinde ve iş hayatında nelere dikkat edilmesi gerektiğini de anlatan Öğretir, etkili iletişimin avantajlarından bahsetti.

Programın sonunda Cem Öğretir'e plaket takdim edildi. Seminere katılanlara ise sertifika verileceği belirtildi.

Ünlü sunucu gençlere iletişimi anlattı

Ünlü sunucu gençlere iletişimi anlattı

Ünlü sunucu gençlere iletişimi anlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem