Ünlü sanatçıyı hasta yatağında dolandırdılar!

Sanatçı Adnan Şenses, geçtiğimiz yıl mide kanseri tedavisi gördüğü sırada ortağı tarafından dolandırıldığını iddia ettiSanatçı Adnan Şenses, geçtiğimiz yıl mide kanseri tedavisi gördüğü sırada sahibi olduğu akaryakıt istasyonunun ortağı tarafından dolandı

Ünlü sanatçıyı hasta yatağında dolandırdılar!

Sanatçı Adnan Şenses, geçtiğimiz yıl mide kanseri tedavisi gördüğü sırada ortağı tarafından dolandırıldığını iddia etti

Sanatçı Adnan Şenses, geçtiğimiz yıl mide kanseri tedavisi gördüğü sırada sahibi olduğu akaryakıt istasyonunun ortağı tarafından dolandırıldığını iddia etti. Şenses, ağır hasta olduğu dönemde A.U.'nun imzasını taklit ederek, bankadan defalarca para çektiğini belirterek gerekli özeni göstermeyen davalı bankadan 25 bin liranın tahsilini talep etti. Ünlü sanatçının müdürü A.U. hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunacağı öğrenildi.
 
Şenses, geçtiğimiz günlerde avukatı Umut Coşkun aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçesinde Zeytinburnu Veliefendi'de Akaryakıt Turizm Tic. A.Ş. adıyla bir akaryakıt istasyonu olduğunu belirtti. Şirketin yönetim kurulu başkanı olduğunu belirten 77 yaşındaki Adnan Şenses, 24 Ekim 2011 günü ağır bir rahatsızlık geçirince Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındığını, tedavisi sürerken bu defa 22 Kasım 2011 günü kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Memorial Hastanesi'ne sevk edildiğini, burada 26 Aralık 2011 tarihine kadar kaldığını, sonrasından ise evinde 3-4 ay istirahat ettiğini kaydetti.
 
PARALAR HASTANEDEYKEN ÇEKİLDİ
 
Şenses, hastaneye yattığı dönemden itibaren 6 aylık süreçte, yani 24 Ekim 2011 ile 30 Nisan 2012 tarihleri arasında tahsilat yapma yetkisi olmayan şirket ortaklarından A.U.'nun şirket hesaplarından defalarca para çektiğini öne sürdü. A.U.'nun para çekme yetkisi olmadığı halde şirket hesabından sahte imzalı talimatlar ile imza yetkilisi olarak kendisinin imzasını taklit etmek suretiyle birkaç defa para çektiğini belirten Şenses, davalı banka da bu talimatlarda bulunan imzaların doğruluğunu kontrol etmeyip, imza yetkilisini aramayarak sorumlu olduğunu iddia etti.
 
"HASTA DURUMUMDAN FAYDALANDI"
 
Adnan Şenses, hasta durumundan faydalanan A.U.'nun hesaptan ne kadar para çektiğini bilmediğini belirterek öncelikle 24 Ekim 2011-30 Nisan 2012 tarihleri arasında ne kadar para çekildiğinin tespiti ile davalı bankadan fazlaya dair hakları saklı kalmak kaydı ile 'şimdilik' 25 bin TL tazminat talep etti. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler