Ünlü sanatçıya yakalama kaldırıldı

Önceki gün yurtdışına çıkış yapacağı sırada, askerlikle ilgili bir engele uğrayan ve bununla ilgili olarak gözaltına alınıp, ifadesine başvurulan Mete Horozoğlu hakkındaki arama ve yakalama emri savcılık makamınca kaldırıldı. Yazılı bir açıklama yaparak k

Ünlü sanatçıya yakalama kaldırıldı

Önceki gün yurtdışına çıkış yapacağı sırada, askerlikle ilgili bir engele uğrayan ve bununla ilgili olarak gözaltına alınıp, ifadesine başvurulan Mete Horozoğlu hakkındaki arama ve yakalama emri savcılık makamınca kaldırıldı.

Yazılı bir açıklama yaparak konuya açıklık getiren Oyuncu Mete Horozoğlu şunları belirtti. " Bahçeşehir Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisansı yaptığım sırada, geçen dönemler içersinde ilgili askerlik evraklarını iletemediğim ve tarafıma yapılan tebligatlar da elime ulaşmadığı için, mevzuat gereği hakkımda yasal işlem başlatılmış. Bakırköy Adliyesi'nde savcılık makamına verdiğim ifadenin ardından kısa sürede serbest bırakıldım ve hakkımdaki yasal takip de ortadan kaldırıldı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler